Waarom een uitvaartwinkel?

In onze uitvaartwinkels kunt u zich in een ontspannen sfeer op de hoogte stellen van de mogelijkheden op het gebied van begraven of cremeren. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan nazorg. Dit wil zeggen alles wat zich afspeelt na een uitvaart. Bijvoorbeeld het bestellen van dankbetuigingen, het uitzoeken van een urn of gewoon voor een gesprek.

Nagedachtenis

Na een crematie wordt er nagedacht over de asbestemming. Wij kunnen u informeren wat er mogelijk is met de as. U kunt ons grote assortiment aan voorbeelden van urnen, assieraden en asgeschenken bekijken. Na een begrafenis wil men vaak graag een steen of monument op het graf. Wij kunnen u hierover voorlichting geven.

Troost

We willen soms zo graag iets doen om te laten zien dat we meeleven. In onze uitvaartwinkels in Bilthoven, Nieuwegein en Vianen zijn kleine en grote geschenken te vinden die gegeven kunnen worden aan hem of haar die troost nodig heeft. Zo zijn er beeldjes, herinneringssteentjes, kaarsen.

Informatiemiddagen en avonden

Regelmatig organiseren wij informatiemiddagen en -avonden, exposities en workshops rond het thema afscheid. De bijeenkomsten en exposities zijn vrij toegankelijk.

Bekijk hier onze activiteiten agenda.

Direct hulp nodig?


Wij zijn doordeweeks en in het weekend, 24 uur per dag
bereikbaar voor directe hulp op 030 - 262 2244

Contact opnemen